Marketing

ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

Sistem kuća u izradi - kratak info

Prošlo je dosta vremena od prvog posta u blogu za razvoj moda, no od sada možete očekivati po dva-tri nova posta tjedno. Zahuktava se razvoj novog moda, mapping tim je danas nastavio sa radom nakon pauze od gotovo dva mjeseca.

No, sada da se vratimo na ono o čemu je naslov, a to je sistem kuća. Novi sistem kuća je u potpunosti drugačiji od staroga i daje toliko novih mogućnosti da ćete se osjećati kao da vi to sami radite!
Karakteristike:
-možete imati do 3 kuće
-sa svakom kućom upravljate preko samo jedne komande - /kuca
-kuća ima: sef, bar, kuhinju, krevet za spavanje, stražnji ulaz(veće kuće), ormar i spremište
-kuću možete iznajmljivati drugim osobama ovisno o broju soba koliko vaša kuća ima, u svakom trenutku možete izbaciti nekoga iz sobe
-možete stavljati novac u sef

Kuhanje? - O da, na novom modu nema sprunkova i sličnih aparata, već morate kupovati hranu, koja može biti i skuplja ako vlasnik firme gdje kupujete nabije cijenu ili ju možete za puno manje love skuhati sami u svojoj kući. Kuhati možete tako što ćete nabaviti namirnice za neki od recepata koje imate u izborniku

Ormar? - možete kupiti različitu odjeću i spremiti ju u ormar, tako da za promjenu odjece samo se preodjenete, nije više potrebno stalno kupovati i bacati novac.

Krevet za spavanje? - naravno, ne morate samo jesti da biste povecali snagu, možete i odspavati i tako povratiti dio snage.

Spremište? - spremite što god želite od njega, od legalnih do ilegalnih stvari, nema ograničenja


Sistem je u izradi, a izrada će trajati još nekoliko dana, a uskoro će biti i neke slike prikazane. Za sada mogu reći da sam napravio više od 50% sistema.


Zoran

3 komentara:

  1. Super Zorane ako ovako krenete morat cete prosiri slotove sto je vise moguce :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicno smijsljen koncept samog sistema .. Svidja mi se samo tako nastavi ...

    OdgovoriIzbriši