Marketing

srijeda, 11. travnja 2012.

Danas je kreiran blog za development CHRP 4 moda

Dobrodošli na blog vezan za razvoj Croherze Roleplay 4 moda. Kao što već znate razvoj moda je počeo još prije nekoliko mjeseci, ali s obzirom na moje slobodno vrijeme nije cijelo vrijeme bio razvijan, a bilo je dosta dužih pauza. Danas je mod opet u punoj fazi razvoja tako da će prvi beta testovi biti početkom petog mjeseca. Nastojat ću svaki dan po malo nadopunjavati  i pisati u kojoj je fazi razvoj moda i što je novo dodano u mod. Također na ovom blogu ću pisati i o razvoju i php skripti vezanih za mod(UCP, potpisi i autoinfo o serveru).

Čujemo se za par dana!

Zoran

Broj komentara: 7:

  1. Zorane, puno sreće u radu i nadamo se da će biti dobro napravljeno :)

    Fano_Knego i svi Black Legion članovi....

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad navale raja...bit ce 1 mjesec 500..Noću 498...hih

    OdgovoriIzbriši
  3. Nadamas se da ces i ovog puta odusevit sa novim i efikasnim idejama. Zelim puno srece sa novim modom i dobru i kvalitetnu igru svim igracima CroHerze.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretno, svi se nadamo super modu:D

    OdgovoriIzbriši
  5. Drago mi je što će mo dobivat informacije o modu :). Uf da mi je bit tester što bi sve dao. Samo Zorane nemoj žurit nek bude sve dovršeno. Volio bi i još da staviš UCP preko interneta i registriranje preko interneta. Ostalo ti je Sabo reko ja i on smo to i mislili da se ubaci. Pozdrav od Frany_Dover.

    OdgovoriIzbriši